Groene Rivier Well - terugblik informatieavond 23 mei 2022


Op maandag 23 mei vond in MFC De Buun een drukbezochte informatieavond plaats over De Groene Rivier in Well.  Zo'n 150 inwoners lieten zich bijpraten over het project en hadden op de informatiemarkt volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

In een plenaire presentatie lichtte gebiedsregisseur Keesjan van den Herik het project toe en gaf uitleg over inrichting van de Groene Rivier. Samen met waterschapbestuurder Jos Teeuwen en wethouder Antoon Splinter beantwoordde hij diverse vragen. Ook collega's van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Rijkswaterstaat waren aanwezig in De Buun. Zij kregen zo een goede indruk van de reacties van de aanwezigen.

Op de informatiemarkt kon men na de plenaire presentatie in gesprek over de volgende onderwerpen:

  • Toekomstbeeld Groene Rivier
  • Participatie en ontwerp
  • Erfgoed
  • Grondverwerving
  • Hoogwater van 2021

Zowel tijdens de plenaire presentatie als op de informatiemarkt werden er volop vragen gesteld. Deze vragen gingen vooral over de werking van de Groene Rivier, de planning en het vervolgproces.

Wij kijken terug op een geslaagde informatieavond en danken alle aanwezigen voor de goede sfeer en constructieve inbreng.

well_Info22_2
Inwoners op drukbezochte informatieavond Well

Posters en kaarten

Hieronder vindt u de posters en kaartmateriaal dat is gepresenteerd op de avond. 
Let op: de getoonde tekeningen zijn nog schetsen. De komende tijd worden deze nader uitgewerkt.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Omgevingsmanager Ellen te Boekhorst staat voor u klaar.
Neem contact op via 088 – 88 90 100 of stuur een mail naar dijkversterking@waterschaplimburg.nl.


Meer informatie

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de dijkversterkingsopgave van Waterschap Limburg? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan het laatste nieuws.

Uw mening telt

Wij zijn benieuwd naar uw mening over hoe wij de opgave in Well aanpakken en u hierover informeren. Wilt u hierover met ons meedenken?  Dan kunt u zich inschrijven voor het tevredenheidspanel. Het invullen van de vragenlijst kost u per keer een paar minuten.