Onze nieuwsbrieven


Weet wat er speelt

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Waterschap Limburg? Dan kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse nieuwsservice en/of de projectennieuwsbrief. Het verschil tussen de nieuwsservice en projectennieuwsbrief leggen we hieronder uit.

Nieuwsservice

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsservice, ontvangt u wekelijks interessante artikelen over ons waterschap. Dit varieert van nieuws over onze waterstanden, financiën en belasting tot aan beheer en onderhoud. Ook grote mijlpalen van projecten door heel Limburg worden opgenomen in de nieuwsservice.

Aanmelden (1)

E-mails voor de nieuwsservice versturen we vanuit nieuws@wslimburg.nl. Heeft u niks ontvangen? Kijk dan altijd even in uw spam-mailbox.

Projectennieuwsbrief

In de projectennieuwsbrief delen we het laatste nieuws over onze projecten bij u in de buurt. Dat kan gaan over het versterken van dijken, het aanleggen van regenwaterbuffers en het herinrichten van beken. Daarnaast houden we u op de hoogte over informatieavonden en de voortgang van ons werk.

Aanmelden

E-mails voor de projectennieuwsbrief versturen we vanuit nieuws@wslimburg.nl. Heeft u niks ontvangen? Kijk dan altijd even in uw spam-mailbox.