Afsluiting kruispunt Maria Theresialaan / Spoorlaan Noord / Hendriklaan

Gepubliceerd op 30 november 2020

De bouwactiviteiten in het kader van de vergroening en verduurzaming waterschapskantoor en omgeving zijn in volle gang (zie ook het eerder gepubliceerde artikel over dit project in de kolom aan de rechterzijde).

In het kader van de werkzaamheden is de Maria Theresialaan sinds enige tijd afgesloten en zoals u op de foto kunt zien worden de resultaten van de inspanningen zichtbaar. De volgende stap staat inmiddels voor de deur en dat is de herinrichting van de kruising Maria Theresialaan / Spoorlaan Noord / Hendriklaan. Om deze werkzaamheden veilig en verantwoord uit te kunnen voeren, zal het kruispunt worden afgesloten voor verkeer en worden er omleidingsroutes ingesteld volgens onderstaande situatietekening. Voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de aanwezige trottoirs. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zullen duren tot januari 2021. Gedurende de kerstvakantie zal het kruispunt tijdelijk worden opengesteld voor het verkeer. Uiteraard wordt bovenstaande informatie ook via de Strabag Omgevingsapp gecommuniceerd. Deze app is eenvoudig en gratis te downloaden op uw gsm.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt deze doorgeven via de Strabag Omgevingsapp. Mocht u niet in de gelegenheid zijn hiervan gebruik te maken, kunt u uw vraag of opmerking ook doorgeven via het mailadres verduurzaming@waterschaplimburg.nl