Inloopbijeenkomsten voor Ontwerp Projectplannen Waterwet Beesel en Heel

Gepubliceerd op 18 juni 2019

Beesel ingezoomd

Op dinsdag 25 juni en maandag 22 juli is van 19.00 tot 21.00 uur in De Bongerd een bijeenkomst voor Beesel en op donderdag 27 juni en dinsdag 23 juli van 19.00 tot 21.00 uur in Don Bosco voor Heel.

Voor beide dijktrajecten liggen de Ontwerp Projectplannen Waterwet met een aantal ontwerp vergunningen ter inzage. Tijdens de ter inzageperiode kan formeel op de stukken worden gereageerd met een zienswijze. De periode van de ter inzagelegging is van 20 juni t/m 31 juli. Dit valt grotendeels in de zomervakantie. Daarom hebben we ervoor gekozen om de twee Ontwerp Projectplannen Waterwet eerder online op onze website te plaatsen. Bekijk de voorpublicatie van Beesel en van Heel. Let wel, een zienswijze kan alleen ingediend worden in de ter inzageperiode van 20 juni t/m 31 juli. In dit filmpje wordt uitgelegd wat een zienswijze is.

We organiseren per dijktraject twee inloopbijeenkomsten. Eén voor de start van de zomervakantie en één in de zomervakantie om u zoveel als mogelijk ten dienste te staan, mocht u een zienswijze willen indien. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u het Ontwerp Projectplan Waterwet inzien, vragen stellen en kunt u hulp krijgen bij het samenstellen van een zienswijze.

De inloopbijeenkomsten voor het Ontwerp Projectplan Waterwet dijkversterking Beesel zijn op:

  • dinsdag 25 juni van 19.00 – 21.00 uur in De Bongerd aan de Markt 13 en op
  • maandag 22 juli van 19.00 – 21.00 uur in De Bongerd.

De inloopbijeenkomsten voor het Ontwerp Projectplan Waterwet dijkversterking Heel zijn op:

  • donderdag 27 juni van 19.00 – 21.00 uur in Don Bosco aan de Monseigneur Savelbergweg 100 en op
  • dinsdag 23 juli van 19.00 – 21.00 uur in Don Bosco.

De inloopbijeenkomsten zijn ingericht als een informatiemarkt. Er is geen gezamenlijke toelichting. U kunt dus gewoon binnenlopen en vertrekken wanneer u wilt. De informatiemarkt is opgedeeld in diverse thema’s:
- Kaarten. Dit zijn de kaarten die in het projectplan staan.
- Procedures.
- Grondverwerving.
- Indienen zienswijze.
Wanneer u nog aanvullingen of opmerkingen heeft, kunt u zelf een zienswijze indienen. Mocht u daar vragen over hebben, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ook gebruik maken van de notulist om ter plekke hulp te krijgen bij uw zienswijze.