Waterschap Limburg voorbereid op gevolgen coronavirus


corona

In verband met de recente ontwikkelingen van het coronavirus COVID-19 volgt Waterschap Limburg de adviezen van het RIVM, de GGD, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio op en neemt maatregelen.

Zo zijn alle medewerkers gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Is er een noodzaak tot een fysieke afspraak, dan nemen we afstands- en hygiënevoorschriften in acht (lees deze voorschriften rechts in de 'zie ook').

Bereikbaarheid

Het kantoor in Roermond is gesloten voor bezoekers. Het kantoor is te bezoeken op afspraak. Onze receptie blijft telefonisch bereikbaar en het waterschap is en blijft operationeel. Al onze medewerkers kunnen op afstand hun werkzaamheden verrichten. Wel kan het voorkomen dat vragen en verzoeken met enige vertraging worden afgehandeld. We hopen op uw begrip hiervoor.

Inspecties in het gebied

Onze inspecteurs blijven in ons gebied aanwezig om eventuele onwenselijke situaties te voorkomen. Zij mijden daarmee wel niet-noodzakelijke contacten. Wij vragen u om ons te helpen door hen alleen aan te spreken wanneer er geen andere optie is om met ons in contact te komen.

Bijeenkomsten

Voor externe en interne bijeenkomsten bekijken we per bijeenkomst of deze moet worden aangepast, uitgesteld of afgelast. Bijeenkomsten vinden alleen doorgang als dat van belang is voor de bedrijfscontinuïteit. Mochten er wijzigingen zijn, dan worden de betrokken en genodigden hierover persoonlijk geïnformeerd. Waterschap Limburg zal de komende periode geen publieksbijeenkomsten organiseren.

Verspreiding tegengaan

Met deze maatregelen steunen wij de oproep om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Waterschap Limburg heeft inzichtelijk welke acties nodig zijn om onze continuïteit te waarborgen en handelt hiernaar. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen aan wanneer nodig. Houd onze website in de gaten voor mogelijke aanvullende informatie.