Inloopavond Gebied Kwistbeek 2 april afgelast

Gepubliceerd op 20 maart 2020

afgelast2aprilzonderWLlogo

De gemeente Peel en Maas en Waterschap Limburg volgen de adviezen van het RIVM op om de verspreiding van het coronavirus te beperken en overbelasting in de zorg te voorkomen. Daarom gaat de inloopavond over Gebied Kwistbeek op donderdag 2 april 2020 bij MFC Kerkeböske in Helden niet door.

Graag hadden we de mogelijkheid van een inloopavond aangeboden om de officiële documenten van Gebied Kwistbeek te bekijken, eventuele vragen te beantwoorden en om uit te leggen hoe een eventuele zienswijze ingediend kan worden. Helaas moeten we deze bijeenkomst vanwege de omstandigheden annuleren. Zoals eerder aangegeven zijn het Ontwerp Projectplan Waterwet Herinrichting Kwistbeek, het bijbehorende ontwerpbesluit tot wijziging van de legger en het Ontwerp Omgevingsplan Kwistbeek digitaal in te zien. Deze documenten zijn te bekijken op het platform Met Elkaar.

Via bovenstaande link is ook een overzicht te downloaden met antwoorden op de meest voorkomende vragen. Vóór 2 april wordt een filmpje op Met Elkaar gezet waarin het Ontwerp Projectplan Waterwet wordt toegelicht.

Ook zijn de documenten hier te vinden:

- Het projectplan op de website Officiële bekendmakingen.

- Het omgevingsplan op de website Ruimtelijke Plannen.

Beide plannen liggen van 6 maart tot en met 16 april 2020 ter inzage. Zienswijzen kunnen per post worden ingediend. Lukt dat niet of heeft u vragen? Neem dan contact op met:

- Voor het Ontwerp Projectplan: Anouk Dewitte, a.dewitte@waterschaplimburg.nl, 06-11201595,

- Voor het Ontwerp Omgevingsplan: René Kees, rene.kees@peelenmaas.nl, 06-42218450.


We hopen op uw begrip!