Dialoogtafel over de Herinrichting Geleenbeek aan de Parklaan in Sittard

Gepubliceerd op 11 september 2020

Afgelopen woensdagavond 9 september heeft de eerste dialoogtafel ‘Herinrichting Geleenbeek aan de Parklaan in Sittard’ plaatsgevonden. De deelnemende bewoners waren vooral positief om met en in de wijk aan de slag te gaan.

De suggesties en ideeën die de bewoners inbrachten waren bijvoorbeeld “breng de Parklaan terug als ‘Park’ en ‘laan’, zorg voor meer beleving met het water en het is een verbinding met het park en gaat over naar de binnenstad.” De dialoogtafel is bedoeld om de suggesties en ideeën op te halen die bij bewoners leven. Op woensdag 16 september vindt nog een vergelijkbare dialoogtafel plaats.

In de volgende stap gaan we alle suggesties en ideeën verder onderzoeken, analyseren en uitwerken tot een voorlopig ontwerp. Dit voorlopig ontwerp wordt in november 2020 gedeeld in een nieuwe dialoogtafel.

Wilt u ook deelnemen aan een dialoogtafel?

Bent u bewoner van de Beukenlaan, Parklaan en omgeving? Geef u dan op! Op woensdag 16 september vindt er van 19.30 uur tot 21.30 uur nog een dialoogtafel (informeren en ophalen) plaats. Aanmelden kan door een mail te sturen naar communicatie@viforis.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op https://metelkaar.waterschaplimburg.nl/default.aspx of op de projectpagina van de gemeente Sittard-Geleen.

Op https://metelkaar.waterschaplimburg.nl/default.aspx kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.


Wilt u meedenken?

of wilt u de nieuwsbrief ontvangen?