Dagelijks bestuur Waterschap Limburg bekend

Gepubliceerd op 15 mei 2019

db-2019

Vandaag is tijdens de tweede vergadering van het Algemeen Bestuur van Waterschap Limburg het nieuwe Dagelijks Bestuur benoemd. Dit gebeurde na een voorspoedige formatie onder leiding van formateurs Marc Breugelmans en Peter Pustjens.

De partijen Waterbelang, Natuurterreinen/ Water Natuurlijk en Ongebouwd hebben aangegeven bereid te zijn vorm en inhoud aan het Dagelijks Bestuur te geven. De partijen 50Plus en Lokaal Limburg hebben hun steun reeds uitgesproken voor het nieuwe bestuur. De partijen hebben daarvoor de volgende kandidaten voorgedragen:

  • Dhr. Jos Teeuwen
  • Dhr. Remy Sleijpen
  • Dhr. Arnold Jansen
  • Dhr. Har Frenken
  • Mevr. Josette van Wersch

De komende bestuursperiode bestaat het Dagelijks Bestuur van Waterschap Limburg uit vijf personen (voorheen 6), die hun werkzaamheden verdelen over 3fte.

Van mevr. Joke Kersten, dhr. Rein Dupont en dhr. Michel Bouts wordt op een later moment afscheid genomen om hen te bedanken voor hun toegewijde en tomeloze inzet voor het waterschap.

Na afronding van de informatieronde hebben de partijen Waterbelang, Natuurterreinen/Water Natuurlijk, Ongebouwd, Bedrijven, 50PLUS en Lokaal Limburg het bestuursprogramma 2019-2023 reeds ondertekend. Het bestuursprogramma kunt u rechts downloaden, via de link 'dagelijks bestuur' kunt u ook de nieuwe portefeuilleverdeling vinden. .