Inloopbijeenkomst dijkversterking en -verlegging Baarlo – Hout-Blerick

Gepubliceerd op 4 december 2018

Baarlo_Info_II_GerPeeters_12_klein

Op maandag 10 december 2018 is er in Raodhoes aan Antoniusplein 2 in Blerick een inloopbijeenkomst. Vanaf 19.00 tot 21.00 uur zijn medewerkers van Waterschap Limburg, gemeente Peel en Maas, gemeente Venlo en het Rijk aanwezig voor een toelichting of het beantwoorden van uw vragen.

Waterschap Limburg onderzoekt, samen met belanghebbenden, de mogelijke oplossingen voor de dijkversterking en –verlegging Baarlo – Hout-Blerick. In de Stuurgroep Noordelijke Maasvallei van 7 november jl. zijn mogelijke alternatieven voorgelegd en de effecten van de dijkverleggingen besproken.
Wij vinden het erg belangrijk dat u als belanghebbende goed op de hoogte bent en willen u graag informeren. Ook zijn we benieuwd naar uw reactie.

De inloopbijeenkomst is ingericht als een informatiemarkt en is vanaf 19.00 tot 21.00 uur. U kunt binnenlopen en vertrekken wanneer u wilt.

Ook voor de andere dijkversterkingsprojecten organiseren we inloopbijeenkomsten. De afgelopen maanden is er al een aantal geweest. Voor Heel is de inloopbijeenkomst op dinsdag 11 december in Don Bosco aan de Monseigneur Savelbergweg 100.

Voor de dijktrajecten Beesel, Belfeld en Nieuw Bergen vinden de inloopbijeenkomsten in het eerste kwartaal van 2019 plaats. Informatie hierover volgt later.