Inloopbijeenkomst maandag 22 oktober dijkversterking Steyl - Maashoek

Gepubliceerd op 16 oktober 2018

Steyl_Info_II_GerPeeters_11

Op maandag 22 oktober houden we in de Jochumhof, Maashoek 2-B op Steyl een inloopbijeenkomst. Vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur zijn medewerkers van Waterschap Limburg en gemeente Venlo aanwezig voor een toelichting of het beantwoorden van uw vragen.

De inloopbijeenkomst is ingericht als een informatiemarkt vanaf 19.00 tot 21.00 uur. U kunt binnenlopen en vertrekken wanneer u wilt. Wilt u de presentatie van  de technisch manager bijwonen? Houdt u er dan rekening mee dat deze om 19.30 uur wordt gegeven. De presentatie gaat  over de aanleiding, de oplossingsmogelijkheden en de stand van zaken van de dijkversterking Steyl – Maashoek en duurt maximaal een half uur.

Waterschap Limburg heeft, samen met belanghebbenden, de mogelijke oplossingen voor Steyl – Maashoek onderzocht. De resultaten leggen we op 7 november voor aan de Stuurgroep Noordelijke Maasvallei, die bestaat onder andere uit Waterschap Limburg, Rijkswaterstaat, Provincie Limburg en de gemeente Venlo. De Stuurgroep spreekt een bestuurlijke voorkeur uit voor het voorkeursalternatief (VKA) en geeft dit als advies aan het Dagelijks Bestuur van Waterschap Limburg waar besluitvorming plaatsvindt.
Wij vinden het erg belangrijk dat u als belanghebbende goed op de hoogte bent en we willen graag uw reactie.

Ook voor de andere dijkversterkingsprojecten organiseren we inloopbijeenkomsten. Hieronder vindt u alvast de data van deze bijeenkomsten. Alle bijeenkomsten duren van 19.00 tot 21.00 uur, tenzij anders aangegeven.

  • Willem Alexanderhaven Roermond, dinsdag 30 oktober (van 16.00 tot 18.00 uur)
  • Buggenum, maandag 12 november
  • Thorn – Wessem, donderdag 22 november (van 16.00 tot 20.00 uur)
  • Arcen, dinsdag 27 november
  • Well, maandag 3 december
  • Baarlo – Hout-Blerick, maandag 10 december
  • Heel, dinsdag 11 december

Voor de dijktrajecten Beesel, Belfeld en Nieuw Bergen vinden de inloopbijeenkomsten in het eerste kwartaal van 2019 plaats. Informatie hierover volgt later.