Geannuleerd: Informatieavond aanpak wateroverlast Rimburg en Rimburgerweg


Vanwege de hevige sneeuwval en de gladheid op de wegen hebben we besloten deze informatieavond te verplaatsen naar 1 februari. We willen voorkomen dat bezoekers zich mogelijk in gevaarlijke situaties terecht komen door een glad wegdek.

Breng elkaar op de hoogte

Via de contactgegevens in de aanmeldformulieren zijn de bezoekers die zich hebben aangemeld zo goed mogelijk op de hoogte gebracht. We hebben niet van iedereen de contactgegevens. Daarom ook de oproep aan iedereen die wilde komen vanavond om elkaar op de hoogte te brengen.

Misschien heeft u een buurt groepsapp waar u het bericht kan delen. Of heeft u een buurman die wellicht de mail niet op tijd leest die u kunt bellen. We willen voorkomen dat er mensen voor niks de weg op gaan.

Nieuwe avond

We willen graag iedereen de kans geven om informatie te komen halen en ideeën te delen. Daarom organiseren we op 1 februari een nieuwe avond met hetzelfde onderwerp. Ook dan starten we om 19:30 in de Rimburgerhoeve (Rimburgerweg 176 te Landgraaf).

Meer informatie

Meer informatie over de avond en de projecten is te vinden via www.waterschaplimburg.nl/rimburgerweg

Liever persoonlijk contact? Omgevingsmanager Eva Eigenhuijsen staat voor u klaar. U kunt haar bereiken op 0651683000 of via e.eigenhuijsen@waterschaplimburg.nl