Bewonersavond Roggelsebeek vanavond geannuleerd


pexels-irina-iriser-1671479 (Breedbeeld)

Door de huidige sneeuwval in en rondom Roggel heeft het waterschap besloten om de bewonersavond van vanavond 17 januari over de Roggelsebeek en de Neerpeelbeek niet door te laten gaan. We willen voorkomen dat bewoners mogelijk in gevaarlijke situaties terecht komen door een glad wegdek.

Via de contactgegevens in de aanmeldformulieren zijn de bezoekers die zich hebben aangemeld zo goed mogelijk op de hoogte gebracht. We hebben niet van iedereen de contactgegevens. Er zijn daarom medewerkers van het waterschap op locatie aanwezig om bezoekers alsnog te woord te staan als dat nodig is.

We plannen binnenkort een nieuwe bewonersavond in Roggel om de kansen en knelpunten in het plangebied te bespreken met de omgeving.

Meer informatie

Meer informatie is over de bewonersavond en het project is te vinden op de projectpagina via de website van Waterschap Limburg. Liever persoonlijk contact? Omgevingsmanager Paul Geurts staat voor u klaar. U kunt hem bereiken via +316 461 845 39 of via p.geurts@waterschaplimburg.nl.