Campagne Waterschapsverkiezingen 2023 van start

Gepubliceerd op 1 februari 2023

15 maart heb je wat te kiezen! Met deze oproep voert Waterschap Limburg vanaf 1 februari campagne voor de waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023. We maken inwoners van Limburg bewust van de uitdagingen waar we als waterschap mee te maken hebben.

Meer dan ooit, staan we voor een aantal grootse uitdagingen. Niet de ver-van-ons-bed-show, maar gewoon recht voor onze eigen deur. En helaas soms ook erachter. In onze campagne komen een inwoner, agrariër en medewerker aan het woord. En mooi in beeld. Uiteraard met als doel dat elke inwoner van Limburg gaat stemmen op 15 maart.

Waterschap Limburg maakt keuzes over hoe wij ons beschermen tegen hoog water, droogte en klimaatverandering. Drie Limburgers vertellen hún verhaal. Actueel, aangrijpend en soms met wat zorgen. De keuze die jij op 15 maart maakt, heeft gevolgen voor de toekomst van ons water. Om te bepalen waarin we investeren, is het dus belangrijk om te weten wat voor jóú belangrijk is. Dus laat je stem horen tijdens de Waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023.

Meer informatie op: www.waterschaplimburg.nl/verkiezingen