Bewonersavond Rode Beek Millen-Susteren


Waterschap Limburg houdt maandag 4 december een bewonersavond over de plannen met betrekking tot de Herinrichting van de Rode Beek tussen Millen en Susteren. Inmiddels zijn we zo ver, dat we het voorlopig ontwerp met bewoners en belangstellenden kunnen delen. Deze avond wordt vanaf 19.30 uur gehouden in D'n Hermeniezaal Zöstere, Feurthstraat 56, te Susteren.

Reden waarom het waterschap de Rode Beek op dit traject gaat aanpakken is dat we de beek meer ruimte willen geven. Dit kan door de rechte loop te veranderen in een slingerende, natuurlijke beek. Ook de natuur krijgt meer ruimte in en om de beek. Door het weghalen van obstakels krijgen vissen de mogelijkheid om gemakkelijker door de beek te zwemmen.

Tijdens de bewonersavond krijgen bezoekers een terugkoppeling van de acties die tot nu genomen zijn, van de plannen zoals ze er nu liggen en van onze planning voor de realisatie.

Voor ons is het prettig om in te kunnen schatten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom ons vriendelijk verzoek om u aan te melden via projectcommunicatie@waterschaplimburg.nl


Meer informatie over het project