Educatie


Educatiebanner

Leren over water

Zonder water kunnen we niet leven. Maar het klimaat verandert en dat zorgt voor nieuwe uitdagingen. Wat doet het waterschap zodat er schoon water is in de sloten en plassen? Er voldoende water is voor bijvoorbeeld de boeren? En er geen water in je huis komt als het hard regent?

Dat laten we je graag zien tijdens een van onze gastlessen of excursies. Ook bieden wij lesmateriaal en educatieactiviteiten aan voor leerlingen van alle leerniveaus.

Educatienieuwsbrief

Meld je aan voor onze educatienieuwsbrief! In deze nieuwsbrief delen wij verhalen over gastlessen, onze jeugdbestuurder en blijf je altijd op de hoogte van ons educatieaanbod.

Basisonderwijs

We vertellen graag over ons werk en de uitdagingen waar we voor staan aan kinderen uit het basisonderwijs. Daarnaast vinden we het belangrijk om de nieuwe generatie waterbewust te maken.

Voortgezet onderwijs

We vertellen de nieuwe generaties op het voortgezet onderwijs graag meer over de uitdagingen waar we voor staan, en hoe ook zij een bijdrage kunnen leveren.

Beroepsonderwijs

Bij Waterschap Limburg vinden we leren en ontwikkelen erg belangrijk. Wij bieden hiervoor volop mogelijkheden aan onze eigen medewerkers, maar zetten onze deuren ook open voor studenten om praktijkervaring op te doen.

Zie ook

Wil je meer weten over ons werk? Dan kunnen deze links jou hierbij helpen.