Vervangen rioolpersleiding Munstergeleen-Geleen-Daniken


5642caca-b98a-44ee-878c-31878dcfb894

Inleiding

In opdracht van Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) gaat Van Den Heuvel Aannemingsbedrijf BV (VDH) werkzaamheden uitvoeren aan de rioolpersleiding Munstergeleen-Geleen-Daniken. De werkzaamheden betreffen in deze eerste fase het aanleggen van een tijdelijke bovengrondse noodleiding om de huidige leiding uit bedrijf te kunnen nemen. Op deze pagina leest u de belangrijkste informatie over de werkzaamheden in uw nabije omgeving.

Wat gaan we doen?

  • Wij leggen circa 1.500 meters tijdelijke rioolpersleiding. Deze komen voor het grootste gedeelte parallel aan de Geleenbeek te Munstergeleen te liggen;
  • De werkzaamheden voor fase 1 zijn inmiddels afgerond;
  • De werkzaamheden voor het vervangen van de bestaande leiding (fase 2) starten in 2022.

De tijdelijke leiding zal voor een periode van minimaal zes maanden in gebruik blijven. Vanwege deze tijdsduur is er gekozen voor een tracé met een minimale overlast voor de omgeving. Wel kan het zijn dat tijdens het leggen van de tijdelijke leiding (delen van) wegen en paden voor korte tijd afgesloten moeten worden.

Voor meer informatie: Bram van de Veerdonk 06-81597543 of via  e-mail b.v.d.veerdonk@heuvelgroep.nl.

Meer informatie


Ontvangt u al de nieuwsbrief van het waterschap? Zo niet, meld u dan aan voor de nieuwsbrief via www.waterschaplimburg.nl/email.  Of volg ons op Twitter, Facebook of Instagram.
Heeft u vragen? Neem dan contact op via 088 – 88 90 100 of stuur een mail naar info@waterschaplimburg.nl.