Dijkversterking Arcen - Terugblik informatiemarkt 13 juli 2022


Op woensdag 13 juli 2022 vond een informatiemarkt over de dijkversterking in Arcen plaats. Zo'n 65 inwoners en geïnteresseerden waren aanwezig in MFC De Schans.

Op de informatiemarkt kon men in gesprek over de volgende onderwerpen:

  • Flora en Fauna onderzoeken en resultaten
  • Hoogwater en het waterbeeld Limburg
  • Hoogtes van de dijk en ontwerpvragen
  • Impressies van glazen en zelfsluitende keringen
  • Planning, procedures en contract

Informatieavond_Arcen_13juli2022-totaal

Posters en kaarten

Alle posters, kaarten en planningen van de informatiemarkt kunt u hieronder downloaden en rustig nalezen.

Let op: De gepresenteerde hoogtes zijn voor Arcen-Midden op basis van een glazen kering. Voor de overige hoogtes geldt dat dit de hoogtes zijn na zetting en inklinken van de grond .

Heeft u nog vragen?

Wij kijken terug op een geslaagde informatieavond en danken alle aanwezigen voor de goede sfeer en constructieve inbreng. Heeft u nog een vraag die tijdens de avond niet beantwoord is? Laat het ons dan weten. Omgevingsmanagers Rudy de Groote en Amanda Schuitemaker gaan graag met u in gesprek. Omgevingsmanager Abel Knipping is de komende tijd afwezig i.v.m. vakantie.

Rudy en Amanda zijn bereikbaar via 088 – 88 90 100 of stuur een mail naar dijkversterking@waterschaplimburg.nl.


Meer informatie

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de dijkversterkingsopgave van Waterschap Limburg? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan het laatste nieuws.

Uw mening telt

Wij zijn benieuwd naar uw mening over hoe wij de opgave in Arcen aanpakken en u hierover informeren. Wilt u hierover met ons meedenken?  Dan kunt u zich inschrijven voor het tevredenheidspanel. Het invullen van de vragenlijst kost u per keer een paar minuten.