Gastles 'Wat doet een Waterschapper?'


Buitenlesdag_Wessem_1_verkleind

Waterschap Limburg biedt gastlessen aan voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Hierin vertelt een medewerker over de verschillende rollen, taken en uitdagingen van het waterschap.

Wat doet een waterschap?

In de gastles vertellen we leerlingen meer over water en onze natuur in Limburg. En hoe het waterschap hier elke dag mee bezig is. Ook leggen we bijvoorbeeld uit wat het verschil is tussen een hydroloog en een ecoloog. Daarnaast laten we zien voor welke uitdagingen we bij Waterschap Limburg staan. En hoe de leerlingen zelf hun steentje bij kunnen dragen.

Meld jouw klas aan!

Wil je graag gebruikmaken van de gastles ‘veilige dijken, droge voeten’ van Waterschap Limburg? Meld je hieronder aan en vul het formulier in!

AANMELDEN

Wij komen bij je langs in de week van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 18 oktober. De gastles duurt ongeveer 1 uur en wordt gratis gegeven. Let op: Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat we ook langs kunnen komen!

Geef in het aanmeldformulier bij 'Bijzonderheden' aan welke dagen/uren jullie een gastles zouden willen, en wij kijken naar de mogelijkheden.

Heb je vragen over de gastles? Stuur gerust een mailtje naar educatie@waterschaplimburg.nl.