VNG-excursie 'Grenzeloos Water' een succes!

vng-congres-excu

Waterschap Limburg organiseerde samen met Gemeente Gulpen-Wittem en gemeente Maastricht een excursie voor geïnteresseerde burgemeesters, wethouders en gemeentesecretarissen uit de regio.

Het thema was ‘Grenzeloos Water’. De excursie was onderdeel van het landelijke VNG-congres dat dit jaar plaatsvindt in het MECC te Maastricht.

Tijdens de excursie genoten ongeveer 45 deelnemers van een reis door het vijfsterrenlandschap van Gulpen-Wittem. Zij maakten kennis met de charmante waterlopen Geul en Gulp. Onder het genot van prachtige vergezichten informeerde een gids van Waterschap Limburg de aanwezigen over de omgeving en in het specifiek over het waterbeheer dat wordt toegepast op de beken en stromen in deze grensregio.

De excursie was leerzaam en werd goed ontvangen door de deelnemers.