Online meedenken over oplossingen tegen wateroverlast Oirsbeek-Amstenrade

Gepubliceerd op 12 juni 2018

Screenshot Met Elkaar

Vanuit thuis meedenken over oplossingen tegen de wateroverlast in Oirsbeek-Amstenrade; dat kan op het online platform www.waterschaplimburg.nl/metelkaar (kijk onder het kopje Projecten).

Op het platform heeft het waterschap in samenwerking  met de gemeente Schinnen een project aangemaakt over de aanpak van de wateroverlast in Oirsbeek-Amstenrade. Inwoners en ondernemers kunnen op deze manier ook online meedenken en reageren op aangedragen oplossingen.
Zo kunt u zelf op een kaart aangeven waar u precies wateroverlast heeft ervaren de afgelopen weken en desgewenst foto’s toevoegen. Daarnaast kunt u ook reageren op een aantal voorstellen voor mogelijke buffers voor de opvang van regenwater. Wilt u reageren en meedoen via de site? Maak dan eerst een account aan. Alleen informatie lezen kan ook zonder account.

Oirsbeek-Amstenrade is een van de benoemde gebiedspilots van het programma Water in Balans. Met dit programma werkt Waterschap Limburg samen met betrokken partijen aan oplossingen in de aanpak van wateroverlast als gevolg van de klimaatverandering.

Meer informatie